Saša Đokić – direktor škole “Glasovi Nade”

Saša Đokić je rođen 1977. godine, u Smederevu.

Muzikom se bavi od detinjstva. Svira gitaru, bas gitaru i bubnjeve. Četiri godine je bio frontmen grupe “Snail House”. Kada je napustio bend, preselio se u Beograd i nastavio da živi svoj san.

Upisao je dizajn zvuka i muzičku produkciju, na Akademiji umetnosti.

2011. godine je, sa svojom suprugom Nadom Vuković, osnovao školu pevanja “Glasovi Nade”.

Muzičkom produkcijom i komponovanjem se aktivno bavi i danas. Trenutno radi na svom albumu ambijentalne muzike.

Marija Serdar – asistent u školi pevanja “Glasovi Nade”

Marija Serdar je rođena u Beogradu 2001. godine.

U svom rodnom gradu je završila srednju školu “Artimedia”.

Pevanjem je počela da se bavi kada je imala 9 godina. Prvu pesmu je snimila 2011.godine, kada je imala deset godina, a iste godine je bila pobednik takmičenja “Prvi srpski talenat”. Posle završene “MMA” (“Mini Music Academy”), 2012.godine, nastupila je u polufinalu takmičenja “Ja imam talenat” i pobrala simpatije žirija i publike. 2013. g. je upisala školu pevanja “Glasovi Nade”, kod prof. Nade Vuković.

Bila je pobednik prve sezone takmičenja “Pinkove Zvezdice” (2015.g.). Ostvarila je saradnju sa mnogim pevačima i producentima iz Srbije. Nastupala je na Festivalima širom sveta, gde je uvek osvajala prva mesta. Najznačajniju nagradu je dobila u Berlinu, 2019. godine, a tada je dobila i ponudu od producenta iz Londona da svoju karijeru nastavi u Velikoj Britaniji.

Od 2018.g. je asistent u školi pevanja “Glasovi Nade”. Sa radošću i entuzijazmom mlade ljude vodi kroz muziku, dajući njihovim glasovima ono što i sama poseduje – blistavi sjaj i neverovatnu moć.

Danilo Denčić – sekretar škole pevanja “Glasovi Nade”

Rođen u Beogradu, 1999. godine.

Sportom se bavi odmalena. Tenis je trenirao šest, a odbojku deset godina. 2020. godine je postao odbojkaški trener, a sa ekipom koju je trenirao je postigao zapažene rezultate.

Iako fokusiran na sport, muziku je zavoleo još kao dečak. Njome se nije profesionalno bavio sve do 2017. godine, kada je upisao školu pevanja „Glasovi Nade“. Tada je aktivno počeo da radi na svom glasu i da se takmiči sa profesionalcima. Sa muzičkih festivala, na kojima je nastupao, nosi divne uspomene i mnoge nagrade.

Godinu dana je studirao biologiju jer je veliki zaljubljenik u prirodu, ali je shvatio da ga informatika više zanima, te je upisao Fakultet za informatiku i računarstvo.

Od maja 2021. godine je zaposlen u firmi „Eprom electronic“, na mestu sistem administratora.

Nisu mu strani ni fotografija, kao ni web dizajn, tako da ga mnoge firme često angažuju za svoje potrebe.

Luka Frenc – sistem administrator škole pevanja “Glasovi Nade”

Luka Frenc je rođen u Beogradu, 1998. godine.

Muzika je bila i ostala jedna od najvećih ljubavi u njegovom životu. Sa navršenih 7 godina upisao je muzičku školu i započeo svoj put violiniste. Bio je izabran za jednog od najboljih mladih talenata Srbije. Na takmičenjima je svaki put osvajao prestižne nagrade, ali nagrada koja mu najviše znači je bezrezervna podrška publike i žirija, kao i radost u njihovim srcima dok muzicira. U orkestru muzičke škole “Stanković” je dve godine svirao prvu violinu i bio pomoćnik koncertmajstora.

Sviranje i pevanje su dve veštine koje je razvijao uporedo. U horu Šeste beogradske gimnazije je četiri godine bio istaknuti lirski tenor i solista.

Pored muzike, bio je fasciniran i elektronikom, a ujedno i računarstvom. Luka je studije završio u Americi, gde je svoje profesionalno usavršavanje zaključio u polju koje je oduvek predstavljalo njegov san – Informacionim Tehnologijama.

Tri godine nakon profesionalnog sazrevanja i otvaranja svoje IT kompanije, ponovo se okrenuo muzici, upisavši školu pevanja “Glasovi Nade”.