Nikolina Curgus

Nikolina Ćurgus – PR i predsednik hora “Glasovi Nade”

Nikolina Ćurgus je rođena u Sisku, 1977. godine.
U Beogradu živi od 1991.godine.

Završila je Petu beogradsku gimnaziju, a potom upisala Fakultet političkih nauka.

Novinarstvom se bavi od svoje devetnaeste godine. Polazna tačka joj je bila redakcija Jutarnjeg programa na RTS-u, gde je radila kao prezenter, novinar – desk. Bila je i radio voditelj (radio Beograd 101). Okušala se u ulozi urednika u zabavnoj emisiji “TV STAR”, koju je radila u sopstvenoj produkciji, a posle rada na TV “Pink”, RTV “NAŠA” i BN TV, od 2019. godine radi emisiju “Mobil auto”, na TV “B92”. Osvojila je prvo mesto u kategoriji novinara, u TV emisiji “Za milion godina”.

Muzikom se bavi amaterski, počevši od osnovne škole, u kojoj je pevala u horu. Nastupala na gradskim takmičenjima u pevanju “Pokaži šta znaš”, na kojima je uvek osvajala prva mesta. U Beogradu je osvojila prvo mesto na takmičenju “Radiovizija” (Radija 101), koje je bilo preteča prvog sličnog televizijskog takmičenja “3K DUR”.

Sviranje instrumenata joj je prava poslastica i, iako samouka, naučila je da svira harmoniku, gitaru, tamburicu i frulicu.

Zajedno sa bratom je vodila plesnu školu latino američkih plesova.

Školi pevanja “Glasovi Nade” se pridružila pre dve godine. Od tada nastupa na koncertima i takmiči se sa profesionalcima.

Svojim najvećim uspehom smatra to što je mnoge podstakla da ostvare svoje želje u svetu muzike, a deci da prenese podršku i bezuslovnu ljubav da svoje talente izvuku na površinu.

Dusan Vuckovic

Dušan Vučković – zamenik direktora i asistent u Školi pevanja “Glasovi Nade”

Rođen 1989.g. u Kruševcu. Diplomirao je na Fakultetu Ogranizacionih Nauka u Beogradu, na smeru za informacione sisteme i tehnologije.

Svoje muzičko iskustvo započinje kao pevač hora “Trinity”, iz Beograda, gde upoznaje dirigenta mr Nadu Vuković, sa kojom kasnije nastavlja saradnju u Školi pevanja „Glasovi Nade“, kada i postaje stalni član istoimene vokalne grupe.

Kao član hora “Trinity”, nastupajući u zemlji i inostranstvu , beleži nekoliko zapaženih solo nasupa.Takođe, koncertira i sa vokalnom grupom “Glasovi Nade”. Donedavno je obavljao i funkciju predsednika hora.

Govori 4 svetska jezika, a svoja interesovanja usmerava i na polje glume, web-a i grafičkog dizajna.

Marija Serdar – asistent u Školi pevanja “Glasovi Nade”

Marija Serdar je rođena u Beogradu 2001. godine.

U svom rodnom gradu je završila srednju školu “Artimedia”.

Pevanjem je počela da se bavi kada je imala 9 godina. Prvu pesmu je snimila 2011.godine, kada je imala deset godina, a iste godine je bila pobednik takmičenja “Prvi srpski talenat”. Posle završene “MMA” (“Mini Music Academy”), 2012.godine, nastupila je u polufinalu takmičenja “Ja imam talenat” i pobrala simpatije žirija i publike. 2013. g. je upisala školu pevanja “Glasovi Nade”, kod prof. Nade Vuković.

Bila je pobednik prve sezone takmičenja “Pinkove Zvezdice” (2015.g.). Ostvarila je saradnju sa mnogim pevačima i producentima iz Srbije. Nastupala je na Festivalima širom sveta, gde je uvek osvajala prva mesta. Najznačajniju nagradu je dobila u Berlinu, 2019. godine, a tada je dobila i ponudu od producenta iz Londona da svoju karijeru nastavi u Velikoj Britaniji.

Od 2018.g. je asistent u školi pevanja “Glasovi Nade”. Sa radošću i entuzijazmom mlade ljude vodi kroz muziku, dajući njihovim glasovima ono što i sama poseduje – blistavi sjaj i neverovatnu moć.