Saša Đokić, kompozitor i muzički producent (stručni saradnik)

398022_2892176139425_1026112768_n

Dušan Vučković, PR i asistent u Školi pevanja “Glasovi Nade”

Rođen 1989.g. u Kruševcu. Diplomirao je na Fakultetu Ogranizacionih Nauka u Beogradu, na smeru za informacione sisteme i tehnologije.

Svoje muzičko iskustvo započinje kao pevač hora “Trinity”, iz Beograda, gde upoznaje dirigenta mr Nadu Vuković Đokić, sa kojom kasnije nastavlja saradnju u Školi pevanja „Glasovi Nade“, kada i postaje stalni član istoimene vokalne grupe.

Kao član hora “Trinity”, nastupajući u zemlji i inostranstvu , beleži nekoliko zapaženih solo nasupa.Takođe, koncertira i sa vokalnom grupom “Glasovi Nade”. Donedavno je obavljao i funkciju predsednika hora.

Govori 4 svetska jezika, a svoja interesovanja usmerava i na polje glume, web-a i grafičkog dizajna.

 

Tijana Žeravčić, asistent

Rođena 11.11.1989.godine, u Užicu.

Student je Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum.

Pevanjem se bavi od malih nogu. Želela je da postane solo pevačica, ali je shvatila da je njena najveća ljubav drugi muzički žanr. Zbog toga napušta solo pevanje i upisuje Školu pevanja “Glasovi Nade”, u Beogradu.U toj školi biva proglašena najboljom polaznicom.

Usleđuje poziv da nastupa kao solista hora “Trinity”, što oberučke prihvata, kao i poziv sa televizija da učestvuje u muzičkim takmičenjima (Prvi Glas Srbije – Tv “Prva”, Vip Room – Tv “Pink”…). Verovatno najzanimljiviji, kao i najodgovorniji, poziv stiže upravo od Tijanine profesorke pevanja, mr Nade Vuković Đokić, koja, zadivljena neverovatnim muzičkim talentom, kao i fantastičnim glasovnim mogućnostima ove mlade dame, Tijani nudi mesto asistenta.

U septembru 2012.g. Tijana postaje asistent u školi pevanja “Glasovi Nade”.

Pevačica je “Blah, Blah” benda.