398022_2892176139425_1026112768_n

Dušan Vučković, zamenik direktora i asistent u Školi pevanja “Glasovi Nade”

Rođen 1989.g. u Kruševcu. Diplomirao je na Fakultetu Ogranizacionih Nauka u Beogradu, na smeru za informacione sisteme i tehnologije.

Svoje muzičko iskustvo započinje kao pevač hora “Trinity”, iz Beograda, gde upoznaje dirigenta mr Nadu Vuković, sa kojom kasnije nastavlja saradnju u Školi pevanja „Glasovi Nade“, kada i postaje stalni član istoimene vokalne grupe.

Kao član hora “Trinity”, nastupajući u zemlji i inostranstvu , beleži nekoliko zapaženih solo nasupa.Takođe, koncertira i sa vokalnom grupom “Glasovi Nade”. Donedavno je obavljao i funkciju predsednika hora.

Govori 4 svetska jezika, a svoja interesovanja usmerava i na polje glume, web-a i grafičkog dizajna.

Marija Serdar, asistent u Školi pevanja “Glasovi Nade”

Marija Serdar je rođena u Beogradu 2001.god. U svom rodnom gradu je završila srednju školu “Artimedia”. Pevanjem je počela da se bavi kada je imala 9 godina. Prvu pesmu je snimila 2011.godine, kada je imala deset godina, a iste godine je bila pobednik takmičenja “Prvi srpski talenat”. Posle završene “MMA” (“Mini Music Academy”), 2012.godine, nastupila je u polufinalu takmičenja “Ja imam talenat” i pobrala simpatije žirija i publike. 2013. g. je upisala školu pevanja “Glasovi Nade”, kod prof. Nade Vuković. Bila je pobednik prve sezone takmičenja “Pinkove Zvezdice” (2015.g.). Ostvarila je saradnju sa mnogim pevačima i producentima iz Srbije. Nastupala je na Festivalima širom sveta, gde je uvek osvajala prva mesta. Najznačajniju nagradu je dobila u Berlinu, 2019. godine, a tada je dobila i ponudu od producenta iz Londona da svoju karijeru nastavi u Velikoj Britaniji. Od 2018.g. je asistent u školi pevanja “Glasovi Nade”. Sa radošću i entuzijazmom mlade ljude vodi kroz muziku, dajući njihovim glasovima ono što i sama poseduje – blistavi sjaj i neverovatnu moć.