Mr Nada Vuković Đokić je rođena u Beogradu 1976.god.

Na Katedri za dizajn zvuka i muzičku produkciju, na Akademiji umetnosti u Beogradu, je bila profesor od 2001.g. do 2016.g. (solfeđo sa teorijom muzike, čitanje i analiza partitura, klavir i muzički instrumenti).

Završila je Teoretski odsek u Srednjoj muzičkoj školi “Kornelije Stanković” kao đak generacije.

Studije, kao i poslediplomske studije dirigovanja, završava na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Darinke Matić Marović. Prof. Darinki Matić Marović asistirala je u horovima “Collegium musicum”(1995-1997) i “Obilić AKUD Branko Krsmanović”(1994-2000).

Od 2000 – 2010. god. bila je dirigent hora “Belcanto”.

Sa ovim horom održala je brojne koncerte u Beogradu (Atrijum Narodnog muzeja, galerija SANU, Etnografski muzej, paviljon Cvijete Zuzorić, Ruski dom, Sava Centar, Galerija fresaka, SKC, Hram Svetog Save, Muzej savremene umetnosti…), a značajno je spomenuti učešće na festivalima “Mokranjčevi dani”, u Negotinu, i “dani Jelene Anžujske”, u manastiru Gradac, kao i koncerte u inostranstvu (Republika Poljska, Republika Portugalija, Republika Slovačka, Ruska Federacija, Republika Nemačka, Kraljevina Holandija, Republika Makedonija, Republika Srpska, Republika Česka, Turska, Bugarska, Španija, Italija…).

2007. je bila dirigent hora “Iuventus Cantat”, iz Sombora. Fantastična turneja po Švajcarskoj je nešto po čemu će pamtiti saradnju sa ovim horom.

2010.god. osniva hor “Trinity”, a na njegovom čelu ostaje do kraja 2011.god. Ono po čemu je hor prepoznatljiv su koreografije koje, pored pevanja, izvode na sceni.

Posle uspešne turneje po Španiji (proglašeni su najboljim horom 32. Međunarodnog Festivala u Kataloniji), Nada Vuković Đokić dobija poziv da, u Barseloni, održi Master class, horovima iz celog sveta.

Sa ansamblima je osvojila brojne nagrade i priznanja:

1999.god. PRVA NAGRADA na republičkom takmičenju gudačkih orkestara, sa orkestrom muzičke škole “V. Lisinski”.

2000.god. PRVA NAGRADA na republičkom takmičenju horova, sa horom muzičke škole “V.Lisinski”.

2000.god. SPECIJALNA NAGRADA na saveznom takmičenju horova, sa horom muzičke škole “V.Lisinski”.

2001.god. LAUREATI Petog Uskršnjeg festivala ruske duhovne muzike, u Krasnojarsku (Rusija), sa horom “Belcanto”.

2001.god. ZLATNI POJAS – PRVA NAGRADA u kategoriji mešovitih horova, kao i SPECIJALNA NAGRADA za interpretaciju nacionalne kompozicije, na Devetoj Akademskoj Banskoj Bistrici (Slovačka), sa horom “Belcanto”.

2002.god. SPECIJALNA NAGRADA i LAUREAT na republičkom takmičenju horova srednjih muzičkih škola, sa horom SMŠ “V.Lisinski”.

2002.god. SREBRNA DIPLOMA u kategoriji mešovitih horova na Četvrtom Internacionalnom takmičenju horova, Miltenberg-Elzenfeld (Nemačka), sa horom “Belcanto”.

2002.god. PRVO MESTO u kategoriji mešovitih horova na Prvom Internacionalnom horskom festivalu “Dragan Šuplevski”, Skoplje (Makedonija), sa horom “Belcanto”.

2003.god. PRVA NAGRADA u kategoriji mešovitih horova na Trećem Internacionalnom horskom takmičenju “ZLATNA VILA”, Prijedor (Republika Srpska), sa horom “Belcanto”.

2005.god. SPECIJALNA NAGRADA za najbolje izvedenu kompoziciju sa folklornim elementima u kategoriji mešovitih horova na Petom Internacionalnom horskom takmičenju “ZLATNA VILA “, Prijedor (RepublikaSrpska), sa horom “Belcanto”.

2005.god. SPECIJALNA NAGRADA za najbolju interpretaciju i visok umetnički domet u kategoriji mešovitih horova na Internacionalnom takmičenju “Bogorodica – Dostojno jest”, Pomorie (Bugarska), sa horom “Belcanto “.

2006. god. SPECIJALNA NAGRADA za inovaciju, virtuoznost i sjaj interpretacije u kategoriji mešovitih horova na Šestom Internacionalnom horskom takmičenju “ZLATNA VILA”, Prijedor ( Republika Srpska ), sa horom “Belcanto “.

2007.god. LAUREATI XIII Festivala duhovne muzike ” HOROVI MEĐU FRESKAMA” u kategoriji kamernih horova, Beograd ( Srbija ), sa horom “Belcanto”.

2008.god. SPECIJALNA POHVALA u kategoriji kamernih horova na XIV duhovnom festivalu “HOROVI MEĐU FRESKAMA”, u Beogradu (Srbija), sa horom “Belcanto”.

2009. god. LAUREATI XV Festivala duhovne muzike ” HOROVI MEĐU FRESKAMA” u kategoriji kamernih horova, Beograd ( Srbija ), sa horom “Belcanto”.

2010.god. NAGRADA ZA NAJBOLJE IZVOĐENJE PROGRAMA U CELINI na Prvom Međunarodnom Festivalu horova “GLAS BEOGRADA”, Beograd (Srbija), sa horom “Belcanto”.

2010.god. SPECIJALNA NAGRADA ZA NAJBOLJE IZVOĐENJE SAVREMENE KOMPOZICIJE na XXIII Horskim svečanostima, u Nišu (Srbija), sa horom “Belcanto”.

2011.god. hor “TRINITY” je proglašen za NAJBOLJI HOR Međunarodnog Festivala horova u Kataloniji (Španija).

Nada Vuković Đokić za sobom ima značajno pedagoško iskustvo:

*1994/95 – SMŠ “K.Stanković” – predmet: dirigovanje

*1995/96 – OŠ “Sveti Sava” – predmet: muzička kultura

*1998/00 – XIII beogradska gimnazija – profesor muzičke kulture

*1998/03 – SMŠ “Vatroslav Lisinski”: dirigent hora, gudačkog i orkestra harmonika; profesor klavira; profesor sviranja horskih i orkestarskih partitura; profesor dirigovanja.

Kao gost dirigent sarađuje sa orkestrom i horom muzičke škole “P.Konjović”, iz Beograda.

Treba spomenuti i rad sa gudačkim orkestrom “Pro classica”, 2000.god., sa kojim je snimljen i projekat za muzičku redakciju RTS, potom simfonijskim orkestrom Vojske Srbije “Stanislav Binički”, kao i saradnju sa gudačkim orkestrom škole za muzičke talente u Ćupriji.

Pored rada sa ansamblima radila je i kao voditelj na Radio Novostima (1994-1995) – uređivala i vodila emisiju o klasičnoj muzici “Avenija Zvezdanog Zvuka“.

1999.god. je, za izdavačku kuću RTS, snimila projekat “Muzička Azbuka” (knjiga i kaseta za muzičko opismenjavanje dece).

Od 2004.g. je član vokalno – instrumentalnog ansambla “Serafimi”, kompozitora Aleksandra Simića, kao i Udruženja Muzičkih Umetnika Srbije.

U Novembru 2007. god. joj je dodeljena nagrada za istraživački rad u oblasti savremene srpske duhovne muzike.

Devedesetih godina pevala je džez, evergrin i pop muziku, po beogradskim klubovima.

Ostvarila je saradnju sa brojnim umetnicima iz sveta pop, rock i jazz muzike, a često se pojavljuje kao član žirija na muzičkim festivalima.

Pedagogijom iz oblasti vokalne tehnike se bavi već dvadeset godina.

Ivana Selakov, Nikola Rokvić, Aleksandar Cvetković, Saša Kovačević i Nenad Ćeranić su samo neki od Nadinih bivših učenika.

2009.god. sarađivala je sa Aleksandrom Kovač u školi pevanja” Beogradski glas”.

2010.g. sarađivala je saIvanom Selakov u “Školi pevanja Ivane Selakov”.

2011.g. Osniva Školu pevanja “Glasovi Nade”.

Polaznici škole su se takmičili u emisijama “Ja imam talenat” (Manja Marković i Marija Serdar), “Prvi Glas Srbije”(Vesna Pavlović),“X Factor”(Aleksandra Brković i Lana Šojić), “Zvezde Granda” (Milica Jokić, Tamara Dragić i Ivana Munđa), “Pinkove Zvezdice” (Marija Serdar, Anđela Nešković, Anđela Tasić, Nikola Milenković, Irina Arsenijević, Ivana Babić, Anja Vučković, Teodora Radosavljević, Vladislava Jajčević, Manja Marković, Lana Vučenović, Elena Barišić, Darija Radaković, Dimitrije Jakšić, Mina Radulović, Ivana Dimkovski i Eva Manić), “Pinkove Zvezde” (Vladimir Krunić, Stefan Cvetković, Uroš Stefanović, Kristina Kuzmanovska, Aleksandra Aleksić, Aleksa Savić, Nikola Petković, Vladimir Cvetkoviić, Vladana Andrić, Stefan Damjanović, Darinka Moldovan, Stefan Krstić, Aleksandar Gute Marinković i Firuca Čina) i “Neki novi klinci” (Milica Jokić, Nemanja Stanković i Manja Marković).

Od 2016.godine radi kao profesor u Internacionalnoj letnjoj muzičkoj školi Pučišća (Brač, Hrvatska).